Cum sa porti cele mai lipsite de sexappeal piese ale sezonului si sa arati foarte cool

Untitled 1

Culottes? Sandale fugly? Moda noului sezon este tot mai lipsita de sexualitate, insa acest lucru nu pare sa le deranjeze pe fashioniste, din contra. Nici ca ar putea sa le pese mai putin de parerea barbatilor! Parca abia asteptau ocazia sa poarte cele mai respingatoare piese in trend, si sa devina complet neatragatoare in ochii sexului opus, dar atat de dezirabile pentru suratele lor “fashion victims”.

Ok, nu obisnuiesc sa ma imbrac pentru a face pe plac sexului opus, dar imi place sa ma imbrac sa arat bine si fashion in acelasi timp. Ori, cat de mult ma ajuta o camasa masculina “cropped”, purtata cu o pereche de pantaloni cu o croiala cel putin ciudata, si sandalele hidoase care imi fac picioarele sa arate ca niste lopatari?

De dragul modei, si doar de dragul ei, as purta o data o astfel de tinuta… asa, ca pentru poza… dar nu as putea sa nu fiu sincera cu mine si sa-mi dau seama ca nu ma va duce prea departe.

M-ar putea duce pe site-urile de street style, daca as purta-o la Paris Fashion Week, dar nu m-as astepta sa fiu luata in serios de clientele mele pe plaiurile autohtone. Dar nu-i bai, nici nu-mi fac sperante ca acest trend va prinde la noi.

Ei, aceeasi tinuta, insa, si cu o pereche de stiletto in locul acelor sandale hidoase… parca e altceva. Ce efect covarsitor pot avea pantofii asupra look-ului tau!

image2xxl

Advertisements

Tags: , , ,

About Milona

The worls is our chance to create! Iar Flowers Bazaar este terenul meu de joaca. Handmade, designer, unicat si cu muuuult suflet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: