Kate Moss este noua imagine Alexander McQueen

memo-mcqueen

Kate Moss este noua imagine a campaniei lansata de casa de moda britanica Alexander McQueen, pentru colectia primavara – vara 2014.

Conform reprezentantilor brandului, campania isi propune sa surprinda “emblematicul top-model britanic in ipostaza unei femei ce pare din alta lume, intr-un spatiu sumbru si suprarealist

Kate-Moss-for-Alexander-McQueen-2

Clipul este realizat de fotograful Steven Klein in Londra de Est, si a fost inspirat din thrillerul britanic din anii ’60 “Omul care ucide/ Peeping Tom”, in care un asasin in serie ucide femeile si foloseste o camera pentru a inregistra expresia ingrozita a acestora in momentul mortii. Un film de referinta in cinematografie, ce a influentat numeroase proiecte creative… chiar unul dintre cele mai tari proiectele muzicale  si-a imprumutat numele de la celebrul film (ascultati Peeping Tom, va rog! ;)).

kate_moss_alexander_mcqueen

Cadrele surprinse in film dau impresia ca Moss ar fi urmarit de cineva, fiind filmata prin obiectivul unei camere. Este prima oara cand Kate apare intr-o campanie publicitara a casei de moda, si este printre putinele campanii in care imaginea naturala a emblematicului model este “alterata”. In majoritatea campaniilor, Kate este extrem de usor de recunoscut, fiind pus accentul pe naturaletea si sex appealul caracteristic, insa in campania Alexander McQueen parul portocaliu si machiajul futurist ne infatiseaza o alta fata a modelului.

Kate-Moss-for-Alexander-McQueen-1

kate-mossalexander-mcqueenthelook-3

Voi ce parere aveti despre campanie? A fost Kate Moss persoana potrivita pentru acest clip?

 

Advertisements

Tags: , , ,

About Milona

The worls is our chance to create! Iar Flowers Bazaar este terenul meu de joaca. Handmade, designer, unicat si cu muuuult suflet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: