Un copil de doar cinci ani a devenit style icon pe instagram! *LOVE*

Un-copil-de-cinci-ani-a-devenit-style-icon-pe-instagram--Vezi-pozele-senzationale-
Un copil de numai cinci ani este unul dintre cei mai urmariti style icon-i din lume. Si nu este copilul unor celebritati.

Alonso Mateo este un pusti de numai cinci ani care a devenit megastar pe Instagram multumita costumelor sale chic, a ochelarilor Ray Ban si tunsorii cool. Aproape fiecare imagine postata de el devine imediat virala, si deja exista cateva conturi de fan dedicate stilului sau.Alonso Mateo este un pusti carismatic, care se imbraca mai bine ca un barbat in toata firea si se simte extrem de confortabil in fata aparatului de fotografiat. Dovada sta si faptul ca multe dintre fotografiile postate pe contul lui sunt selfie.

Desigur, ati putea spune ca nu este deloc greu sa fii style icon atunci cand tatal tau este directorul general al unei firme mari iar mama este un stilist de succes, insa, avand in vedere ca parintii sai nu sunt deloc niste celebritati, succesul lui se datoreaza in cea mai mare parte carismei personale. Pustiul este un fenomen nascut pe retelele de socializare. Cu mana in buzunar si ochelari la ochi, Alonso afiseaza o siguranta si incredere in sine demne de un top model.De obicei aceste fotografii apar prima data pe contul mamei sale (@luisafere). Luisa Fernanda Espinosa, un stilist freelance, a inceput sa posteze acest imagini in 2012 iar acum are aproape 300.000 de follower-i.

a_4x1

Nascut si crescut in Monterrey, Mexico, Alonso a locuit acolo impreuna cu parintii sai pana la varsta de 3 ani, cand s-a mutat in Laguna Beach. Mama lui a colaborat cu Harper’s Bazaar Mexico si America Latina, iar prin munca ei a fost mereu la curent cu fiecare linie de haine pentru copii, fie ca e vorba de H&M, Jeremy Scott sau Gucci. Este stilistul personal al micului Mateo, insa asta nu inseamna ca pustiul nu are gusturile lui personale in ce priveste moda. Si nu sunt niste gusturi ieftine, dar daca tati isi permite, de ce nu s-ar imbraca cu ce ii place?

Imi plac costumele, tenesii si ochelarii de soare. Imi place sa ma imbrac ca tata, pentru ca el are costume cool“, declara Alonso care, la numai cinci ani, deja este abordat pe strada de straini care vor sa faca poze cu el. De cele mai multe ori accepta bucuros, dar alteori ii si refuza uneori, cand se simte prea obosit pentru a aparea in fata obiectivului camerei de fotografiat. Pentru ca e tare obositor sa fii un fashion icon.

a1_4x a_4x

Advertisements

Tags: , , ,

About Milona

The worls is our chance to create! Iar Flowers Bazaar este terenul meu de joaca. Handmade, designer, unicat si cu muuuult suflet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: