Verdictul Stilistului: Giulia Nahmany Vs. Carmen Negoita

giulia-dana
Vedetele autohtone au participat, de curand, la aniversarea unui brand de vestimentatie pentru barbati, iar dupa cum arata pozele de la panou, majoritatea s-au imbracat in ton cu evenimentul: inspiratie masculina, alb si negru.

Pantalonul negru si camasa alba au fost laitmotivul evenimentului, iar unora le-a reusit de minune acest look, in timp ce altii au punctat tinute plictisitoare, de ospatar.

Asa NU
Giulia Nahmany a incercat acest look clasic in cel mai lipsit de originalitate mod cu putinta. Din pacate, in cazul ei, o tinuta aparent sigura a fost un fiasco total. Acea camasa cu tiv pe rotund, nu face decat sa accentueze si mai mult formele pline ale Giuliei, care, sincer, chiar n-ar trebui sa poarte acei pantaloni. Cureaua ii scoate talia in evidenta, lucru bun de obicei, insa, per total, imi pare un look invechit, a la Peggy Bundy, senzatie accentuata si de blana accea de pe umeri, al carei rol chiar nu pot sa-l gasesc.

Ceea ce nu se observa foarte bine in imagine este geanta Giuliei, insa am sentimentul ca nu mi-ar fi placut deloc, asa ca e mai bine ca o tine ascunsa.

I-as fi recomandat Giuliei sa renunte la blana, sa pastreze camasa si sa o poarte cu o fusta creion midi si o pereche de cizme peste genunchi, in locul acelor pantaloni prea stramti. Sau sa opteze pentru o pereche de pantalini drepti, daca isi dorea neaparat sa pastreze nota masculina. Astfel nu a reusit decat sa adauge inca o tinuta neinspirata la o lista deja lunga de asemenea de aparitii.

Asa DA

Carmen Negoita ar putea sa-i ofere Giuliei cateva lectii despre cum se poarta cu stil o tinuta de inspiratie masculina. Carmen a optat tot pentru o camas alba, insa ea a combinat-o cu un costum negru, stil tuxedo. Costumul masculin arata perfect pe Carmen, iar faptul ca e si in tendinte, e un bonus. Cu toate astea, adevaratul element wow al tinutei este acel papion desfacut, ce atarna nonsalant la gat – dovada unui look atent studiat.

carmen
Coafura este perfecta pentru un look masculin, imi place poseta minimalista in alb si negru, iar pantofii rosii cu toc stiletto sunt o pata de culoare bine-venita intr-o tinuta monocroma.
Advertisements

Tags: , , , , ,

About Milona

The worls is our chance to create! Iar Flowers Bazaar este terenul meu de joaca. Handmade, designer, unicat si cu muuuult suflet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: