Cara Delevigne, fata jucausa ce a cucerit lumea modei internationale

Cara Delevigne, fata jucausa care a cucerit lumea modei internationale
Cara Delevigne este, probabil, cel mai solicitat model la ora actuala. De cand si-a inceput cariera, a captivat intreaga lume cu privirea ei patrunzatoare si firea jucausa.
Si daca in 2012 devenise clar pentru toti ca frumoasa Cara nu va disparea atat de usor din lumina reflectoarelor, anul 2013 a venit sa-i consolideze pozitia in industria modei. De cand a aparut pe coperta revistei Vogue in martie 2013, pur si simplu nu am mai putut “scapa” de ea. Am vazut-o peste tot: in reclame, pe podiumuri, in campaniile publicitare ale marilor branduri, la toate evenimentele importante din industrie. Nici nu am apucat sa rasfoiesc primele pagini din editia de septembrie a revistei Vogue UK, ca privirea Carei m-a intampinat de vreo patru ori. Si a continuat s-o faca, pe masura ce dadeam paginile revistei.
Eu personal am semnat o declaratie de dragoste pentru Cara inca de acum doi ani. De ce o iubesc? Pentru ochii albastri si sprancenele stufoase naturale, pentru firea ei jucausa, pentru ca se stramba in aproape toate pozele de pe instagram, pentru ca in timpul liber se simte confortabil adoptand stilul junkie, dar se transforma intr-o femme fatale de fiecare data cand paseste pe covorul rosu.
Pentru Mario Testino, celebrul fotograf de moda, Cara Delevigne este “una dintre putinele modele care se remarca din generatia ei“, in timp ce pentru Alexandra Schuman, editorul sef al revistei Vigue UK, “este una dintre acele fete care combina energia, cu inteligenta, entuziasm si acea frumusete deosebita care o ajuta sa se remarce din randul celorlalte modele frumoase“.
Dar Cara nu are fani doar din industria modei. Nu doar ca are o multime de “follow-eri” pe Twitter sau Instagram, mai ceva ca un rock star, dar are nenumarate conturi de socializare create de fani care sunt la curent cu fiecare tinuta pe care o poarta, si fiecare noua miscare in cariera.Autor: Milona Rac-Hristov pentru ele.ro
Advertisements

Tags: , , ,

About Milona

The worls is our chance to create! Iar Flowers Bazaar este terenul meu de joaca. Handmade, designer, unicat si cu muuuult suflet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: